طرز تهیه کیک شیر ساده و بسیار خوشمزه با پف زیاد
کیک شیر از کیک های ساده و بسیار خوشمزه خانگی می باشد و دستور پخت فوق العاده آسانی دارد. این کیک بسیار خوش بافت می باشد و شما می توانید آن را برای صبحانه، عصرانه و حتی یک مهمانی ساده درست کنید. در ادامه با طرز تهیه کیک شیر ساده و بسیار خوشمزه با پف زیاد با مجله آموزشی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کیک شیر | |
---|---|
شیر | 120 گرم - یک دوم پیمانه |
کره | 60 گرم - یک چهارم پیمانه |
تخم مرغ | 3 عدد متوسط |
شکر | سه چهارم پیمانه - 150 گرم |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
آرد قنادی | 160 گرم - یک پیمانه + 3 قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
نمک | یک پنس |
مراحل طرز تهیه کیک شیر
مرحله اول
برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا همه مواد را از یخچال بیرون می آوریم تا به دمای محیط برسند. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. اگر فر برقی دارید دما را روی 160 درجه بگذارید.
مرحله دوم
قالبی را که برای پخت این کیک در نظر گرفتید چرب کنید و آرد بپاشید. بعد قالب را تکان بدهید تا آرد اضافی اش بریزید و بعد قالب را در یخچال بگذارید.
مرحله سوم
برای شروع شیر و کره را در شیر جوش می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کره ذوب شود. توجه کنید نمی خواهیم شیر به جوش آید.
مرحله چهارم
در یک ظرف دیگر تخم مرغ ها را با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا حجیم و سفید رنگ شود. سپس وانیل را اضافه کرده و کمی دیگر هم می زنیم.
مرحله پنجم
در ادامه بکینگ پودر، نمک و آرد را مخلوط کرده و در دو مرحله به مایه تخم مرغی اضافه می کنیم و با ویسک به صورت دورانی هم می زنیم و از زیر به رو مواد را مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله مخلوط شیر و کره به دمای محیط رسیده را اضافه می کنیم. برای این کار بهتر است مقداری از مایه تخم مرغی را داخل مخلوط شیر و کره اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد به مواد اصلی اضافه کنید اینجوری بهتر مخلوط و یکدست می شود.
مرحله هفتم
حالا قالب را از یخچال بیرون می آوریم و مایه کیک آماده شده را داخل قالب می ریزیم و کیک را برای پخت در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 35 تا 45 دقیقه می گذاریم تا بپزد.
مرحله هشتم
توجه کنید دمای فرها باهم متفاوت است حتما برای بررسی پخت کیک ، سیخ چوبی تمیز را مرکز کیک فرو کنید اگر تمیز خارج شد یعنی کیک کاملا پخته و آماده است.
مرحله نهم
پس از پخت کیک قالب را روی سینی مشبک می گذاریم تا از داغی بیفتد. سپس کیک را از قالب خارج می کنیم و صبر می کنیم تا کاملا خنک شود و بعد در اندازه های دلخواه برش زده و سرو می کنیم. نوش جان